Cars speelgoed en andere Cars spullen

Is uw kind helemaal gek van Cars? Dan hebben we hier wat leuks voor je. Vele honderden Cars artikelen. Vooral speelgoed maar ook decoratie, verkleedkleding, brooddozen, fietsjes, meubels, schoenen, puzzels, spelletjes en veel meer!


Want vooral kleine jongetjes zijn helemaal wild van Cars speelgoed en willen wel alles van Bliksem McQueen hebben. De speelgoedfabrikanten spelen hier op in met heel veel leuke Cars speelgoed en andere Cars spullen.

Wil je zien wat er allemaal aan leuke Cars spullen te koop zijn? Kijk dan bij het overzicht aan Cars speelgoed. Hierin vind je het aanbod aan Cars spullen van vele winkels zoals Intertoys, Wehkamp, Bart Smit, Blokker en honderden andere Nederlandse winkels.

En daarbij gaat het niet alleen om Cars speelgoed, maar ook om andere Cars spullen zoals Cars shampoo, Cars dekbedovertrekken, Cars boeken, Cars bekers en heel veel meer. Er zijn vele honderden van deze leuke Cars spullen op de markt, die vaak (als je op de juiste plek kijkt) goedkoop worden aangeboden.

Informatie Cars

De eerste Cars film werd in 2006 uitgebracht. Het was meteen een grootse films waaraan niet alleen de beste animatie-specialisten meewerkten, maar ook de beste (stem)acteurs. Onder andere Owen Wilson, Paul Newman en Michael Keaton spraken stemmen in voor de animatiefilm. Zelfs Michael Schumacher sprak een character in (de Ferrari).

In 2011 kreeg de film een vervolg met Cars 2. Ook werd er in de tussentijd een serie korte Cars tekenfilms voor de televisie uitgebracht.

Hoewel de films al wat ouder zijn wordt er nog volop Cars speelgoed uitgebracht. En kinderen zijn nog net zo dol op Cars en Bliksem McQueen als een paar jaar geleden.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.