Woezel en Pim camera

De Woezel en Pip camera is geen kindercamera die echt foto's of filmpjes kan maken zoals de Vtech Kidizoom maar een leuk stuk speelgoed voor peuters en baby's.De Woezel en Pip camera toont na een druk op de knop één van de vier verschillende afbeeldingen van Woezel en Pip. Dit plaatje gaat vergezeld van een bijpassend en een voor de peuter herkenbaar geluid.

Bovendien geeft de Woezel en Pip camera een lichtflits en een klik als er op de knop van de camera wordt gedrukt. Zo is het voor de peuter net alsof hij echt een foto maakt.

De Woezel en Pip camera is geen duur peuterspeelgoed, onder de 15 euro koop je deze speelgoedcamera al. Kijk hier voor de aanbiedingen van de Woezel en Pip camera bij  het Woezel en Pip speelgoed.

Deze speelgoedcamera is qua vorm en bediening afgestemd op de kleine handjes van peuters. Spelen met de Woezel en Pim camera verbetert de kleine motoriek. Voor peuters zelf is het echter vooral leuk speelgoed waarmee ze hun ouders kunnen immiteren en een rollenspel kunnen spelen.

Woezel en Pim zijn bedacht door Guusje Nederhorst. Door de Woezel en Pip camera te kopen ondersteun je de Guusje Nederhorst Foundation gesteund. Het doel van de Guusje Nederhorst Foundation die zieke kinderen een leukere jeugd probeert te geven. Dit geldt ook voor de aankoop van ander Woezel en Pip speelgoed.

De Woezel en Pip speelgoedcamera was één van de genomineerden voor Speelgoed van het jaar 2013.Onderwerp:
De Woezel en Pip camera is een leuke en goedkope kindercamera. Kijk bij het Woezel en Pip speelgoed hier boven voor meer informatie over de Woezel en Pip camera.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.