Speelkleed met straten

Als je op de grond speelt is het fijn als je op een kleed kunt zitten. Als er een stratenplan op dat kleed staat is het helemaal leuk.


Op een speelkleed met straten kun je heerlijk met je auto's spelen. Bovendien kun je met Lego of andere bouwstenen huizen en andere gebouwen langs de straten van het speelkleed bouwen.

Goed te combineren met ander speelgoed

Al is dat laatste niet echt nodig. De meeste speelkleden met straten zijn bedrukt met mooie landschappen en gebouwen. Toch willen de meeste kinderen het speelkleed graag uitbreiden met hun eigen bouwsels, straten en figuren. Ook zijn deze speeltapijten met een straat heel goed te combineren met een speelgoed treinbaan. Speelkleden met straten prikkelen de fantasie van de kinderen die er mee spelen.

Leuke speelkleden met straten

Een speelkleed met straten en andere speelkleden er op zijn redelijk goedkoop te koop. Vooral als je hun prijs vergelijkt met die van normale tapijten. Kijk hier voor de leukste verkeerskleden.

Meteen een aangename vloerbedekking

Kinderen kunnen met deze speelkleden op hun slaapkamer of in de huiskamer spelen. Met hun auto's of Playmobil, maar ze kunnen het ook gewoon als kleed gebruiken. Als de vloer van de ruimte van zeil, hout of tegels is krijg je met zo'n speelkleed met straten een comfortabele warme speelplek.

Zie ook: Meer speelgoedauto tips
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.