Rockboard Space Scooter. Speelgoed van het Jaar 2013 (9+)

De grote speelgoed-hit van dit 2013 lijkt de Rockboard scooter te worden. De Rockboard lijkt in eerste instantie op een step, maar het betreft een space scooter.


De Rockboard space scooter is een leuke gadget op twee wielen die kinderen aanzetr tot bewegen. En dat doen ze met de Rockboard maar al te graag. Niet voor niets is deze space scooter gekozen  tot Speelgoed van het Jaar 2013 (categorie 9 jaar en ouder).

Zoals bij iedere space scooter verplaats je je bij het Rockboard door je voeten heen en weer te bewegen. Je hoeft met je voeten dus niet de grond te raken.

Kijk hier voor aanbiedingen van de Rockboard space scooter

Je kunt met de Rockboard space scooter opmerkelijk hard. Met de step worden dan ook veel wedstrijden op het schoolplein gedaan. Wie kan het hardst? Met een stopwatch vind je dat snel uit, maar het is natuurlijk nog mooier om met twee of meer kinderen tegen elkaar te racen. Ieder op zijn eigen Rockboard space scooter.


Er zijn ook andere fabrikanten die space scooters maken, maar let op, alleen de echte Rockboards beschikken over de echte "rockende functie" waarop een patent zit. De originele Rockboard is dan ook de enige echte space scooter. Met de Rockboard ben je een winnaar!
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.