Lego Planes Duplo

Naar aanleiding van de Disney film Planes heeft Lego een hele serie Lego Planes ontwikkeld. Het is leuk Duplo speelgoed waarin de vliegtuigen uit Planes de hoofdrol spelen.


Planes kun je omschrijven als "Cars in de wolken". En evenals kinderen dol zijn op Bliksem McQueen en de andere cars, zijn ze dat op  Dusty Crophopper en zijn vliegende vrienden. En daarmee op deze serie Duplo.

Dusty Crophopper en de andere vliegtuigen, zoals Skipper, Chug, El Chupacabra, Ripslinger en Sparky, zie je terug in het Lego Planes speelgoed. Evenals de veel locaties uit de film. Bijvoorbeeld Skippers vliegschool waar Dusty les krijgt en het parcours van de vliegrace.

Lego Planes is uitwisselbaar met al het andere Duplo speelgoed van Lego. Kinderen kunnen het vliegveld en andere locaties daardoor naar hartenlust uitbouwen met de Duplo die ze al hebben. Het combineren van al dit Duplo speelgoed prikkelt hun fantasie. Lego Planes Duplo speelgoed is ontwikkeld voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar oud maar iets oudere kinderen vinden dit constructiespeelgoed ook erg leuk.

Wil je weten waar je het beste Lego Planes kunt kopen?
Voordelige Lego Planes vind je bij de aanbiedingen van Duplo

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.