De mogelijkheden van de Nintendo Wii Mini

De Wii Mini is een kleinere versie van de originele Wii. De prijzen van de Wii Mini liggen een stukje lager dan die van de gewone Wii.


Toch zijn de meeste functies van de Wii ook op de Wii Mini aanwezig. Alleen kun je met de Wii Mini niet het internet op.

Dat betekent dat je met de Wii Mini niet via internet tegen anderen kunt spelen en deze kleine spelcomputer speelt ook geen Nintendo GameCube-speldisks af (maar wie doet dat nou nog?). Voor wie daar geen interesse in heeft is de Wii Mini een uitstekend goedkoper alternatief voor de gewone Wii. De prijs van de Nintendo Wii Mini ligt rond de 110 euro. Voor dat spel kun je alle Wii spelletjes spelen. Ook ondersteund de Wii Mini de meeste Nintendo accessoires.

De Nintendo Wii Mini is verkrijgbaar in het zwart met een rode rand. Een rode Wii Motion Plus controller en een rode Nunchuck worden meegeleverd. De Balanceboard, het Mario Kart racestuurtje en de meeste andere Nintendo Wii randapparatuur is allemaal ook op de Nintendo Wii Mini te gebruiken.

Heb je interesse in de Nintendo Wii Mini? Hier vind je aanbiedingen van alles van Nindendo.
Zie ook: 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.