Verkeerstapijten: Speelkleden voor je auto's

Voor jongetjes en meisjes die graag met auto's spelen zijn er heel leuke speelkleden te koop. Deze speeltapijten bevatten een wegennet waarop de kinderen heerlijk kunnen spelen. We noemen ze verkeerstapijten.Even een rit maken naar de garage, of even langs het ziekenhuis, met deze speelkleden kan het. Kinderen kunnen hun fantasie er helemaal op los laten.

Leuk, maar ook functioneel

Speelkleden met een wegennet voor auto's zijn voor kinderen bijzonder leuk om op te spelen. Maar deze speeltapijten hebben nog een heel fijne nevenfunctie. Ze zijn een heerlijk warm plekje om op te spelen. Vooral op koude vloerbedekkingen als tegels, plavuizen, laminaat of parket zijn dit soort speelkleden heel wenselijk. Ze zorgen ervoor dat de kinderen lekker behaaglijk op de grond zitten. Zacht en warm.

Heel veel leuke verkeerstapijten

Kijk hier voor de leukste verkeerstapijten. We hebben een aantal leuke verkeerstapijten als voorbeeld geselecteerd die je daar kunt bekijken. Bovendien vind je er een link naar de aanbiedingen van meer dan 300 goede verkeerskleden in alle soorten en maten, met al hun gegevens, prijzen en natuurlijk veel foto's zodat je een goed idee van het verkeerstapijt krijgt.

Bovendien kun je er makkelijk de voor jou beste verkeerstapijten selecteren, bijvoorbeeld op maat.

Kids Globe verkeerstapijt met led stoplichten

Kids Globe verkeerstapijt met led stoplichtenVerkeerstapijten in vele maten

Verkeerstapijten en andere speelkleden heb je namelijk in tal van formaten. Veel voorkomende maten voor speeltapijten zijn 95x200, 140x200 en 200x200 maar ook andere formaten komen voor. 

Voor de indeling van de speelkleden geldt 'hoe groter het kleed, hoe groter het wegennet'. Voor de kinderen kan zo'n speelkleed niet groot genoeg zijn, maar als ouder wil je natuurlijk ook dat het speelkleed goed past in de kinderkamer of huiskamer.

Zie ook: 


Onderwerp:
Hierboven vind je informatie over een goed verkeerstapijt waarop kinderen met hun auto's kunnen spelen. Een verkeerstapijt is een speelkleed met een stratenplan / wegennet / plattegrond stad. Met goede verkeerstapijten is het leuk spelen en bovendien geven ze een aangenaam warme en zachte ondergrond. Een goed verkeerskleed is tevens een goed speelkleed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.