Verkeerstapijten: Speelkleden voor je auto's

Voor jongetjes die graag met auto's spelen zijn er heel leuke speelkleden te koop. Deze speeltapijten bevatten een wegennet waarop de kinderen heerlijk kunnen spelen. We noemen ze verkeerstapijten.Even een rit maken naar de garage, of even langs het ziekenhuis, met deze speelkleden kan het. Kinderen kunnen hun fantasie er helemaal op los laten.

Speelkleden met een wegennet voor auto's zijn voor kinderen bijzonder leuk om op te spelen. Maar deze speeltapijten hebben nog een heel fijne nevenfunctie. Ze zijn een heerlijk warm plekje om op te spelen. Vooral op koude vloerbedekkingen als tegels, plavuizen, laminaat of parket zijn dit soort speelkleden heel wenselijk. Ze zorgen ervoor dat de kinder lekker behaaglijk op de grond zitten. Zacht en warm.


Verkeerstapijten en andere speelkleden heb je in tal van formaten. Veel voorkomende maten voor speeltapijten zijn 95x200, 140x200 en 200x200 maar ook andere formaten komen voor. Voor de indeling van de speelkleden geldt 'hoe groter het kleed, hoe groter het wegennet'. Voor de kinderen kan zo'n speelkleed niet groot genoeg zijn, maar als ouder wil je natuurlijk ook dat het speelkleed goed past in de kinderkamer of huiskamer.

Zie ook: Meer tips speelgoedauto's
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.