Van afstand bestuurbare helikopters. Tegenwoordig best goedkoop

Van afstand bestuurbare helikopters zijn tegenwoordig helemaal niet duur meer. Voor zo'n 30 euro heb je al een mooie RC helikopter van het topmerk Silverlit. Zo'n goedkope van afstand bestuurbare helikopter heeft een draadloos bereik van ongeveer 30 meter.Silverlit maakt een hele serie van afstand bestuurbare helikopters. Hou er wel rekening mee dat niet al deze helikopters buiten te gebruiken zijn. Zo zijn er die een infrarood besturing hebben die alleen binnen goed werkt. Lees de beschrijving dus goed voor je een RC helikopter gaat kopen.

Silverlit van afstand bestuurbare helikopters staan bekend om hun prima vliegstabiliteit. Door deze stabiliteit is het mogelijk om alle kanten op te vliegen. Naar voren, naar boven en naar onder, maar ook naar achter. Met de nodige oefening kun je prachtige manouvres maken.

Kijk hier voor aanbiedingen van goede van afstand bestuurbare helikopters

Van afstand bestuurbare helikopters gebruiken veel stroom. Een goede batterij is daarom van groot belang. Gelukkig beschikken de meeste RC helikopters over een heel goede oplaadbare accu. Even aan de stroom, en je kunt weer een lange vliegtocht maken.

Een leuke truc een met van afstand bestuurbare helikopter is om de heli op een kleine oppervlakte te laten landen. Het valt niet mee om de RC helikopter bijvoorbeeld op een hand neer te zetten. Ook zijn er natuurlijk vele leuke andere stunts zoals de helikopter ergens onderdoor te laten vliegen of om hem een moeilijke bocht te laten maken.Sommige van afstand bestuurbare helikopters hebben extra mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld RC helikopters die kunnen schieten of die voorzien zijn van een zoeklicht. Dat laatste is natuurlijk erg mooi als je met je van afstand bestuurbare helikopter in het duister vliegt.

Zie ook: Meer RC helicopters
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.