Steppen op de beste stepjes

De step is al sinds tijden populair speelgoed voor buiten. Wie heeft er nou geen step in zijn kindertijd gehad? En de step is tegenwoordig nog net zo gewild als vroeger.

'
Kinderstepjes heb je in tal van soorten. van traditionele autoped tot hippe licht aluminium stepjes en steppen met drie wielen die rijden als een skateboard of waveboard. Wij kijken hier naar de leukste steppen en de beste winkels om online een step te kopen.

Alle leuke steppenHet gaat hier om meer dan 1.500 steppen en stepjes, met alle informatie over deze stepjes waaronder de specificaties en laagste prijzen, maar ook foto's, reviews en ervaringen van gebruikers.

Autoped op luchtbanden

Traditioneel en oerdegelijk is de aloude autoped met luchtbanden en een ijzersterk metalen frame. De hierboven getoonde autoped is voorzien van softgrip handvatten, een rem, een in hoogte verstelbaar stuur, een zacht zadel, een reflector, een standaard en opblaasbare anti-slip banden. Kortom, een bijzonder uitgebreide step van hoge kwaliteit. Kijk in het bovengenoemde overzicht voor alle informatie.

Houten steppen

En dan heb je nog de houten stepjes. Deze zijn ook geschikt voor heel kleine kinderen (vanaf 2 jaar). Een goede houten step is een mooi afgewerkt houtproduct. Deze stepjes zijn ook met rem verkrijgbaar. Kijk in het overzicht voor de beste houten stepjes.


Aluminium steppen

Hip en modern zijn de aluminium steppen. Deze stepjes worden gekenmerkt door heel kleine wieltjes en zijn opvouwbaar. Daardoor kun je ze heel makkelijk meenemen, zelfs als handbagage. Ook deze stepjes staan in het bovengenoemde overzicht van beste steppen.S-scooter / Landwing

Heel apart is de S-scooter of Landwing. Deze aluminium step combineert de bewegingen van een step en een waveboard, en is een rage die uit Amerika is komen overwaaien. Je verplaatst je op deze step door een zigzaggende beweging te maken, net als op een waveboard. Deze hippe steppen zijn ook terug te vinden in het overzicht.

Moda Speeder, step met dubbel achterwiel

De S-scooter / Landwing is er ook met twee kleine achterwieltjes en heet dan Speeder. De Speeder heeft niet alleen twee achterwieltjes maar ook twee sidesteps. Plaats je voeten op de sidesteps en beweeg van links naar rechts. je surft dan over het asfalt. Heel leuk!


Step met dubbel voorwiel

Je hebt ook diverse steppen met twee voorwielen. Deze driewieler-steps rijden als een combinatie van een step en een skateboard. Ook bij deze steppen rij je door je lichaamsgewicht te verplaatsen.


Kijk voor deze en meer steppen in het bovenstaand overzicht van beste steppen. Of kijk op Beste Step Kopen voor de beste en goedkoopste aanbieders van stepjes, de step top 10 en meer handige informatie voor bij het kiezen en kopen van een step.

Zie ook: Stepjes tips

Onderwerpen:
Beste stepjes, beste kinderstepjes, stuntspjes, steppen, steps, landwing.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.