uDraw Gametablet met uDraw Studio

Met de uDraw GameTablet met de uDraw Studio maak je van je Wii een creatief multimediastation waarmee je kunt schilderen, tekenen en te kleuren.


Je kunt experimenteren met lagen, schilderstijlen en effecten op prachtige kunstverwerkjes te maken en met andere te delen.

Met de uDraw GameTablet met uDraw Studio kun je je op de televisie creatief uitleven. Alleen, met je vrienden, of met de familie. Het is een heel bijzondere gadget voor aan de Wii met heel uitgebreide tekensoftware.
Informatie uDraw GameTablet
De uDraw GameTablet is een digitale tekenbord waarop je met een drukgevoelige stylus kunt schrijven en tekenen. De uDraw GameTablet werkt samen met de Wii Remote die je in het gametablet prikt. Via de Wii Remote ontvangt de uDraw GameTablet ook zijn stroom.Informatie uDraw Studio
uDraw Studio is een Wii spel/software waarmee je kunt tekenen, schilderen en kunt bewerken. Een soort Photoshop voor de Wii dus. Naast schilderen en tekenen kun je met uDraw Studio ook kleuren (leuk voor kleine kinderen), zien hoe professionele tekeningen op de Wii kunnen worden gemaakt en je kunt je mooiste creaties opslaan in een  gallerie of delen met vrienden delen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.