Wii Party games

Als je vindt dat je te weinig spelletjes voor je Wii hebt doe je er goed aan de game Wii Party aan te schaffen.


Deze Wii game bevat niet minder dan 80 verschillende spelletjes in tal van genres. We tellen 13 verschillende speltypen.

Natuurlijk zijn alle 80 spellen niet allemaal even leuk, en ze zullen je niet alle 80 aanspreken. Maar je hebt met Wii Party ineens een enorme collectie Wii games in huis om te spelen met vrienden en familie.

En dat voor een prijs onder de 35 euro. Kijk hier voor aanbiedingen van alle Nintendo Party games


Er zitten heel originele spellen in Wii Party. Bijvoorbeeld in de rubriek House Party, wat niet staat voor een dansfeest maar voor spelletjes in de huiskamer. Bij deze games speelt alles zich niet alleen op het scherm af maar ook elders in huis. Bij het spel Hide ‘n’ Hunt verstopt iemand bijvoorbeeld de Wii Remote. Het spel is zo gemaakt dat degene die moet zoeken telkens signalen krijgt van de verstopte Wii afstandsbediening. Wat extra leuk is is dat je de deelnemers als Wii poppetje in de kamer op de TV ziet rondlopen.


Of neem Time Bomb. Een Wii spelletje waarbij je de Wii Remote moet doorgeven zonder te trillen (wat je dan van de zenuwen natuurlijk juist gaat doen). Eenvoudige maar heel gezellige originele groepsspelletjes die je zoals alle games van Wii Party kunt spelen met je eigen Mii character.


En Wii Party kent ook meer traditionele computerspelletjes. Bijvoorbeeld bordspelletjes, sportspelletjes en actie games. Je speelt deze alleen, neemt het op tegen anderen of werkt juist samen. Voor de laatste soort games is zelfs een aparte categorie. Pair games, waarin je moet samenwerken om te winnen. Je kunt eventueel met 4 personen in een heel of gesplitst scherm spelen.

Wii Party is een spel dat iedere Wii bezitter zal bevallen. Heel veel games voor een prijs die onder die van de gemiddelde Wii game ligt.

Zie ook: 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.