Vtech Kidizoom videocamera voor kinderen

Weinig speelgoed is momenteel zo in trek als de Vtech Kidizoom video-camera. Niet verwonderlijk, want met deze digitale videocamera voor kinderen kun je prachtige dingen doen.


Met deze Vtech Kidizoom videocamera (niet te verwarren met de Kidizoom fotocamera) kun je niet alleen foto's en filmpjes maken, maar je kunt er ook - direct op de camera - doldwaze bewerkingen op loslaten. De Kidizoom bevat heel veel leuke effecten.

 
Al direct tijdens het filmen kun je met de Kidizoom dwaze en leuke animaties aan het beeld toevoegen. En achteraf kun je een keuze maken uit heel veel kaders en stempels om je foto's en filmpjes te bewerken. Met de in de camera ingebouwde videobewerker is heel veel mogelijk. Je kunt alles met je foto's en video's doen.


De camera zelf is van betere kwaliteit dan je van een stuk speelgoed zou verwachten. De Vtech Kidizoom videocamera beschikt over 4x digitale zoom, een zelfontspanner, 256 MB intern geheugen (uit te breiden met SD geheugenkaartjes) en een 1.8 inch kleurenscherm. Er worden kabels meegeleverd om de videocamera aan een televisie (AV) of computer (USB) te koppelen. Natuurlijk is de kindercamera gestoken in een stevige behuizing die tegen een stootje kan.

De Vtech Kidizoom videocamera is enorm leuk speelgoed waarmee kinderen creatief mee aan de slag kunnen gaan. het is echt modern creatief speelgoed. In het jaar dat de Kidizoom video-camera op de markt kwam (2010) is deze genomineerd voor Speelgoed van het Jaar.

De Vtech Kidizoom camera voor kinderen is in het meisjes-roze en jongens-blauw te koop.

Zie ook: Meer elektronisch speelgoed tips.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.