Lego Space Shuttle en ander ruimtevaart Lego

Ga de ruimte in, met de Lego Space Shuttle (3367), een prachtig Lego pakket om te bouwen en om mee te spelen.
De Lego Space Shuttle is een geavanceerd ruimtevoertuig waarin een kraanarm verborgen zit.

Open de toegang tot het laadruim en de kraanarm komt tevoorschijn. Ook bevat de Lego Space Shuttle een satelliet. deze kun je met de kraan uit de Space Shuttle tillen en in een baan rond de aarde brengen.


Meer ruimtevaart Lego
Lego City gaat de ruimte in, want de Lego City serie is uitgebreid met vele ruimteschepen. Zo maken ook het Lego Satelliet Lanceerplatform en de Lego Ruimtevaart Commandocentrale deel uit van de Lego City reeks. The sky is kennelijk the limit bij Lego City.


Lego heeft nog veel meer mooie ruimtevaart pakketten in de aanbieding in andere series. Zo is er het bekende Lego Star Wars ( met Lego Clone Wars) dat zich geheel in de ruimte afspeelt. Dat geldt ook voor Lego Alien Conquest, een serie Lego die zich draait om aliens met kwaadaardige bedoelingen die de aarde willen veroveren. Vooral het Lego Alien Conquest alien moederschip uit deze serie ziet er prachtig uit.


Ook Lego Hero Factory kun je gerust beschouwen als een Lego ruimtevaartserie speelgoed. De gevaarlijke Lego vechtrobots komen immers ook van buiten onze planeet. En tenslotte hebben met nog de Lego Space Police.

Ruimtevaart liefhebbers kunnen hun hart ophalen met Lego!

Al deze Lego kun je goedkoop kopen bij de beste online speelgoedwinkels.Onderwerpen:
Lego ruimtevaart speelgoed, Lego Hero Factory, Lego Space Police, Lego Alien, Lego Star Wars.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.