Hot Wheels Wall Tracks - Racebaan op de muur

Maak een racebaan op je eigen slaapkamer. Niet op de grond, maar aan de muur. Hot Wheels Wall Tracks is een racebaan die de hoogte in gaat. Of eigenlijk... de diepte. 


Zo maak je een razendsnelle Hot Wheels racebaan waarop de auto's hoge snelheden halen. De Hot Wheels Wall Tracks racebaan is een speelgoed racebaan die bovendien geen vloerruimte in beslag neemt.

Deze Hotwheels racebaan voor aan de muur neemt weinig ruimte in en is makkelijk af te breken en op te ruimen. Je hoeft hem niet vast aan de muur te bevestigen dus er ontstaat geen schade aan de muur.


Hot Wheels Wall Tracks startpakket
Als je begint met Hot Wheels Wall Tracks kun je het beste kiezen voor het starterspakket. Deze set bevat een ban van circa 140 centimeter lengte, muurmontagestrips en een Hotwheels raceauto.

Uitbreidingen
De Hot Wheels Wall Tracks racebaan kan worden uitgebreid met andere Hot Wheels racebaan onderdelen om nog spannendere circuits te maken. En er zijn bijzonder veel Hot Wheels accessoires voor je speelgoed racebaan te koop. Kijk maar bij de aanbiedingen van Hot Wheels bovenaan dit artikel.

Zie ook: Meer speelgoedauto en tips


Onderwerp:
De HotWheels Wall Track is een bijzondere speelgoed racebaan van Hot Wheels. De Wall Track racebaan ligt namelijk niet op de grond, maar wordt tegen de muur opgebouwd. Dat scheelt veel ruimte en is bovendien leuk en origineel. Kijk hierboven voor aanbiedingen van de Hot Wheels Wall Track, uitbreidingen en ander leuke Hot Wheels speelgoed

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.