Cars Tokyo Spinout racebaan

Tokyo Spinout is leuk speelgoed voor liefhebbers van Cars en spectaculaire racebanen.


Om deze race door de straten van Tokyo te houden worden er twee Cars auto's meegeleverd waaronder een exclusieve uitgave van Bliksem McQueen.

De Cars 2 Tokyo Spinout racebaan wordt geleverd met een dubbel lanceermechanisme zodat beide wagens tegelijk kunnen starten en een race met elkaar aan kunnen gaan. Een ronddraaiend platform maakt de race nog spannender en onvoorspelbaarder, kijk hieronder maar naar de video voor dit racespektakel. Wie de baan uit vliegt is kansloos voor de overwinning!

Kijk hier onder voor meer informatie en de actuele prijs van deze Cars racebaan en andere Cars racebanen en Cars speelgoed..

De Cars Tokyo Spinout racebaan is geïnspireerd op de tweede Cars film waarin Bliksem McQueen en zijn vrienden (en vijanden) door de straten van Tokyo racen. Cars speelgoed is evenals de film erg geliefd bij jongens.


Samenvatting:
Cars Tokyo Spinout is een Cars racebaan gebaseerd op de tekenfilm Cars 2. Kijk hier boven voor een aanbiedingen van deze Cars racebaan, andere Cars rqcebanen en andere Cars artikelen waaronder Cars speelgoed.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.