Bouw een houten stad

Over één ding zijn ouders en kleine kinderen het eens. Houten speelgoed is leuk! Daarom kijken we hier naar houten steden. Speelgoedsteden welteverstaan!


Kinderen kunnen zich helemaal uitleven met blokken en ander houten speelgoed. Hier wat ideeen voor bij het bouwen van een houten stad.

Met wat blokken en ander bouwspul kunnen kinderen zich prima redden en een `echte` stad bouwen. Maar soms hebben deze steden wat professionele inrichting nodig. Daarom hier wat tips.


Wat denk je bijvoorbeeld van een houten politiebureau. Ook in jouw speelgoedstad dient de orde bewaard te worden en daarvoor dienen deze stoere agenten. Ze zijn maar met z´n vieren, maar hebben de beschikking over de beste middelen.

Over Hector bijvoorbeeld, de politiehond. Geen boef die er langs durft. Maar ook een politieauto, een helicopter en nog veel meer spannende accessoires maken deel uit van de set.

Of kijk eens naar de houten brandweerkazerne. Welk jongetje vindt dat niet geweldig. De houten brandweergarage wordt°geleverd met vier poppen en met een houten brandweerwagen voorzien van een brandweerslang. Een wegafzetting en nog veel meer accessoires worden meegeleverd.

Andere houten onderdelen die je in het bovenstaand overzicht terug vindt zijn een houten garage, vliegveld, zeehaven, boerderij en heel veel treinsets.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.