Smartmax magnetisch bouwspeelgoed

SmartMax is heel bijzonder constructiespeelgoed. Via magnetisme kleven de verschillende onderdelen van dit speelgoed aan elkaar. Zo kun je van alles bouwen.


SmatMax magnetisch speelgoed heeft niet alleen een grote aantrekkingskracht op zichzelf, maar ook op jonge kinderen. Niet voor niets is Smartmax in 2010 gekozen tot speelgoed van het jaar.

SmartMax Basic is een uitgebreid basispakket waarmee je kunt beginnen met bouwen. 42 verschillende elementen vind je in de doos. Deze elementen trekken elkaar aan, of stoten elkaar juist af.


Het SmartMax startpakket bevat een groot aantal lange en korte staven en 12 magnetische ballen die als bevestiging dienen. De verschillende onderdelen, waaronder bijvoorbeeld ook kromme staven, kun je ook in losse dozen kopen en er zijn speciale pakketten waarmee je vliegtuigen en auto's kunt bouwen.Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed


Onderwerp:
Smartmax maakt leuk magnetisch bouwspeelgoed. Kijk hier voor het leukste Smartmax speelgoed en aanbiedingen om Smartmax goedkoop te kopen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.