De Cars 2 cast als speelgoedauto


Alle hoofdrolspelers uit de Cars 2 film zijn als speelgoedauto verkrijgbaar. Het zijn geen plastic prullen maar sterke metalen speelgoedauto's van hoge kwaliteit.

De hele cast van Cars 2 is als speelgoedauto verkrijgbaar. Spaar ze allemaal.

De serie is helemaal compleet: Acer, Fillmore (het hippie volkswagenbusje), Finn McMissle, Francesco Bernoulli(de volbloed Italiaanse raceauto), Grem, de sexy Holley Shiftwell, Mater (Takel, de koddige kraanwagen), Professor Zündapp, Sarge (de legerjeep) en natuurlijk de ster van de film Bliksem McQueen. Allemaal zijn ze als miniatuur te koop.

Cars 2, de film
In 2006 verscheen de eerste Cars film. Zoals gebruikelijk kam er een grote hoeveelheid en speelgoed en merchandise met de hoofdrolspelers op de markt. Meestal verdwijnt dat na verloop van weer uit de winkels, maar de characters van Cars bleven razend populair bij kinderen. Ook jaren nadat de film al uit de bioscoop was verdwenen.

Dat zal niet veranderen nu Cars 2 uit is. In tegendeel, we hebben er zelfs weer een heleboel characters bijgekregen, zoals Francesco Bernoulli en Professor Zündapp. Ook deze zijn als speelgoedauto te koop, samen met de eerdere sterren als Lightning McQueen (Bliksem McQueen), Takel en Holley.

Zie ook: Meer speelgoedauto tips
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.