Mic o Mic constructiespeelgoed

Mic o Mic is constructiespeelgoed voor kinderen vanaf een jaar of vijf. Het is kleurrijk bouwspeelgoed waardoor het op het eerste gezicht voor jongere kinderen gemaakt lijkt te zijn.

Maar je kunt met Mic o Mic best complexe constructies maken zoals je hier in de video kunt zien.

Met Mic o Mic kunnen kinderen spelenderwijs leren hoe ze al dan niet bewegende bouwwerken en voertuigen kunnen maken. Mic o Mic is kleurrijk, onbreekbaar en het speelgoed heeft geen scherpe hoekjes of randjes.

Zoals bijvoorbeeld ook bij Lego het geval is kun je de verschillende pakketten van Mic o Mic met elkaar combineren en kunnen kinderen zich uitleven met eigen ontwerpen en constructies.

Mic o Mic pakketten worden geleverd met een duidelijke bouwtekeningen en met extra onderdelen als reserve. Ook is er een montagetang bijgesloten om de onderdelen aan elkaar te zetten.Het assortiment van Mic o Mic speelgoed bestaat vooral uit bouwpakketten van voertuigen die zijn voorzien van bewegende onderdelen. Populair zijn de Mic o Mic grote kraan, de Jeep, de helicopter, de kleine boot, het vliegtuig, de kraanauto, de locomotief, de kleine truck, de raceauto, de sportauto, de vrachtwagen, de tractor, de zeilboot en het watervliegtuig.


De prijzen van Mic o Mic lopen uiteen van een kleine 8 euro voor een klein pakketje tot 30 euro voor de grote uitgebreide pakketten met heel veel onderdelen.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.