Mic o Mic constructiespeelgoed


Mic-O-Mic is constructiespeelgoed voor kinderen vanaf een jaar of vijf. Het is kleurrijk bouwspeelgoed waardoor het op het eerste gezicht voor jongere kinderen gemaakt lijkt te zijn. Maar je kunt met Mic-O-Mic best complexe constructies maken zoals je hier in de video kunt zien.
Met Mic-O-Mic bouwspeelgoed kunnen kinderen spelenderwijs leren hoe ze al dan niet bewegende bouwwerken en voertuigen kunnen maken. Mic-O-Mic constructiespeelgoed is kleurrijk, onbreekbaar en het speelgoed heeft geen scherpe hoekjes of randjes.Zoals bijvoorbeeld ook bij Lego het geval is kun je de verschillende pakketten van Mic-O-Mic met elkaar combineren en kunnen kinderen zich uitleven met eigen ontwerpen en constructies.

Mic-O-Mic pakketten worden geleverd met een duidelijke bouwtekeningen en met extra onderdelen als reserve. Ook is er een montagetang bijgesloten om de onderdelen aan elkaar te zetten.

Het assortiment van Mic-O-Mic speelgoed bestaat vooral uit bouwpakketten van voertuigen die zijn voorzien van bewegende onderdelen. 

Populair zijn de Mic-O-Mic grote kraan, de Jeep, de helikopter, de kleine boot, het vliegtuig, de kraanauto, de locomotief, de kleine truck, de raceauto, de sportauto, de vrachtwagen, de tractor, de zeilboot en het watervliegtuig.

Kijk bovenaan voor aanbiedingen van al het leuke Mic-O-Mic speelgoed en koop het Mic-O-Mic constructiespeelgoed goedkoop online.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed


Samenvatting:
Mic-O-Mic is constructiespeelgoed (bouwspeelgoed) waarmee je voertuigen kunt maken, maar je kan ook je eigen constructies bedenken en maken. Kijk hier boven voor aanbiedingen van Mic-O-Mic speelgoed en koop het Mic-O-Mic constructie speelgoed goedkoop.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.