Littlest Pet Shop (LPS)

De wereld van Littlest Pet Shop bestaat uit lieve dieren die allemaal samenkomen in een clubhuis vol leuk speelgoed. Kijk hier voor leuk Littlest Pet Shop (LPS) speelgoed.


Hte hier afgebeelde Littlest Pet Shop Clubhuis is nog maar één van de leuke spelplekken van dit speelgoed voor kinderen tot 7 jaar (dat ook bij grotere kinderen en zelfs volwassenen erg populair is).

Zo zijn er een Littlest Pet Shop Ziekenhuis (en dieren rescue center), een Littlest Pet Shop theater, een dierendagverblijf, een speeltuin en een Littlest Pet Shop Playhouse. 

Verder zijn er vele voertuigen en Littlest Pet Shop speelsets te koop.

Aanbiedingen van Littlest Pet Shop speelgoed

Kijk maar eens hier onder naar de aanbiedingen van LPS en meer informatie over het leuke Littlest Pet Shop speelgoed.


Populaire dieren in de Littlest Pet Shop zijn onder meer poesjes, hondjes, hamsters en muizen. Er zijn ook gadget-dieren als de  dansende hond (die gaat dansen als je er je smartphone op aansluit) en bewegende pluche dieren,

Naast de dieren van Littlest Pet Shop is er ook Blythe. Blythe is een hip meisje dat de Littlest Pet Shop dieren overal mee naar toeneemt, maar wel altijd in de juiste outfit! Voor Blythe kun je dus de nodige kleding kopen, maar ook accessoires zoals een scooter.


Ook voor de kinderen die met Littlest Pet Shop (LPS) spelen zijn er vele accessoires te koop zoals een ketting, een etui, een rugzak, een schoudertas en Littlest Pet Shop spelletjes te koop.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van Littlest Pet Shop speelgoed vind je al dit LPS speelgoed en LPS accessoires.


Samenvatting:
Littlest Pet Shop (LPS) is leuk speelgoed. Officieel voor kinderen tot 7 jaar, maar ook grotere kinderen en zelfs volwassenen vinden LPS speelgoed leuk. Bijvoorbeeld om Littlest Pet Shop figuurtjes te verzamelen. Kijk voor alle Littlest Pet Shop artikelen bij de bovenaan genoemde LPS aanbiedingen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.