Radiografische helicopter

Radiografisch bestuurbare (RC) auto's, boten en vliegtuigen zijn al vele jaren populair. De radiografische helicopter is echter sterk in opmars.Dat is helemaal niet verwonderlijk. Een helicopter leent zich erg goed voor radiografische besturing.

Je kunt een radiografische helicopter stil in de lucht laten hangen. Zo raakt hij minder snel buiten controle als bijvoorbeeld een RC vliegtuig dat constant in beweging is.

Maar natuurlijk koop je geen radiografische helicopter om deze stil in de lucht te laten hangen. De radiografisch bestuurbare helicopter leent zich ook erg goed om er trucs en stunts mee uit te halen. Na iedere stunt kun je hem even stil laten hangen om je op te maken voor de volgende manoeuvre.


Radiografische helicopters zijn er in alle soorten. Een aanrader is de Thunder Tiger mini Titan serie. Deze serie bestaat uit betaalbare radiografische helicopters van hoge kwaliteit. Dit is een echte aanrader als je buiten met een van afstand bestuurbare helicopter wilt vliegen.

Een eenvoudig en nog goedkoper alternatief is de Sanhuan Coptr een kleine radiografische helikopter die je zelfs binnen kunt gebruiken. Dit is echter een veel minder serieuze RC helicopter dan de Thunder Tiger mini Titan radiografische helikopters.

Kijk hier voor de beste van afstand bestuurbare helicopters

Zie ook: Meer RC speelgoed (incl. drones)


Onderwerp:
De radiografisch bestuurbare helicopter (RC helicopter) is leuk helikopter speelgoed dat echt kan vliegen. De radiografische helicopter is ondanks de komst van de drone nog steeds populair speelgoed. Hierboven vind je een overzicht met alle radiografische helicopters, hun prijzen en mogelijkheden.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.