Evi Love en Steffi Love poppen


Steffi Love is het goedkope zusje van Barbie. Ondanks haar veel lagere prijs en een naam doe doet denken aan een actrice in een heel foute films is Steffi een heel net popje die zich met Barbie kan meten.

Steffi pop en Evi pop goedkoop online kopen

Steffi Love en haar kleine zusje Evi Love zijn als pop in diverse pakketten te koop. Kijk hier onder voor leuke aanbiedingen.Steffi poppen
Steffi Love is een echte tienerpop, vergelijkbaar met de beroemdere Barbie pop. Je koopt een Steffi pop met allerlei kleding en accessoires. Ook zijn er diverse pakketten te koop met kleding setjes voor de Steffi pop.

Evi Love poppen
Evi Love is het kleine zusje van Steffi. Evi is druk bezig haar grote zus in populariteit te verslaan. Evi richt zich op iets jongere meisjes dan Steffi. Je koopt Evi meestal in combinatie met andere leuke spulletjes zoals een paardenstal, een konijnenhok of met baby en wieg. Voor nog geen 30 euro koop je pakket met een compleet dierenhospitaal. Naast een dierenziekenhuis bevat dit pakket een Evi op, diverse dieren en heel veel accessoires.

Zie ook


Onderwerp:
Steffi Love en Evi Love zijn poppen in dezelfde categorie als de Barbie pop. Kijk hierboven voor leuke aanbiedingen van Steffi poppen en Evi poppen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.