Blopens. Creatief met blaaspennen.


Blopens (spreek uit als blowpens) zijn originele airbrush stiften voor creatieve kinderen. Met deze blaaspennen blaas je de inkt op het papier. Zo kunnen kinderen prachtige creatieve kunstwerken maken.

Blopens van Jumbo (de enige echte) zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De blaaspennen (spray pens) zijn ongevaarlijk want de stiften zijn zo ontwikkeld dat je de inkt niet op kunt zuigen. Bovendien is de inkt ongevaarlijk en uitwasbaar.

Deze blopens zijn te koop bij diverse grote speelgoedwinkels. Kijk bij de aanbiedingen van Blopens waar je deze blaaspennen goedkoop kunt kopen.


Blopens worden vaak als onderdeel van logopedie gebruikt omdat het gedoseerd blazen en de bewegingen die met de mond gemaakt worden heel goed zijn voor het ontwikkelen van de mondspieren.

Hoe werken Blopens?

Blopens worden geleverd met airbrush sjablonen waarmee je de mooiste figuren kunt maken. Natuurlijk kun je ook je eigen idee├źn op het papier blazen. Gespoten kleuren kunnen achteraf worden veranderd met de witte toverstift of met de tover-blaaspen. Je kunt de mooiste motieven bedenken en maken.

Zie ook: Meer creatief speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.